Eventyrsport A/S

Indlæser

Safari i Tanzania og solbadning på Zanzibar – Gratis rejseforedrag!


Dato og tid

Torsdag d. 22. marts 2018 kl. 18:30 til 20:00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 22. marts 2018 kl. 16:00

Sted

Eventyrsport Aarhus - Tlf: 8618 1871
Østergade 8
8000 Aarhus
Denmark

Arrangør

Eventyrsport A/S
+45 7878 9020
kundeservice@eventyrsport.dk

Drømmer du om at opleve verdens bedste safari? Så er det rejser til Tanzania, du skal kigge på. Serengeti og Ngorongoro er to nationalparker, der ligger i det nordlige Tanzania.

Kasper er netop hjemvendt fra en oplevelsesrig rejse til Tanzania, og han glæder sig til at dele ud af sine guldkorn fra den afrikanske savanne. Inden for få dage havde han både set elefanter, løver, leoparder, næsehorn og gnuer, også betegnet "The Big Five". Og hvis det ikke er nok for dog, får du denne aften tips til, hvornår du skal rejse for at opleve verdens største "dyreshow" kaldet "Den Store Vandring", hvor millioner af gnuer, gazeller og zebraer drager på en farefuld rejse nordpå mod Kenyas grønne Masai Mara område. Imens ligger løver, leoparder, krokodiller og andre rovdyr på lur og venter på, at ædegildet skal begynde. Skal din rejse til Tanzania være mindre actionpacked? Så fortæller Kasper også om de kridhvide sandstrande og verdensklasse dykning i og omkring Zanzibar.

Er du nysgerrig på Tanzania? Så skal du ikke snyde dig selv for en hyggelig og informativ aften i samarbejde mellem online rejsebureauet Yaneeda.com og Eventyrsport. Kom og bliv klogere! Vi glæder os til at se dig.


 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Eventyrsport A/S
+45 7878 9020
kundeservice@eventyrsport.dk