Eventyrsport A/S

Indlæser

Camino med familien på slæb – Gratis foredrag på Sjælland


Dato og tid

Onsdag d. 17. januar 2018 kl. 19:00 til 21:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 17. januar 2018 kl. 17:30

Sted

Eventyrsport FRB. C. - Tlf: 3221 6622
Falkoner Alle 21-23
2000 Frederiksberg
Denmark

Arrangør

Eventyrsport A/S
+45 7878 9020
kundeservice@eventyrsport.dk

Kom og bliv inspireret til at tage afsted på din egen pilgrimsrejse på den oprindelige og langt mindre befærdede Camino Primitivo i Asturiens bakkede landskab. 

Hør om, hvordan ruten Por la Costa, som går langs Atlanterhavet i Portugal og videre op langs Galiciens kyster, er og om overnatningsmulighederne undervejs. Eller hvordan vi oplevede det var at gå den korte, men også smukke Camino Finisterre ud til fyret. Vi gik alle tre ruter og bar selv al vores oppakning undervejs.

Efter at have gået den franske camino rute alene, besluttede jeg at næste gang skulle min familie med. Det kom de, men det krævede lidt mere planlægning hjemmefra, for hvor langt kunne ungerne gå - dag efter dag - når det var vores valg at tage af sted og det samtidigt skulle være en god oplevelse for os alle 4. Hvad hvis vi nåede frem til et overnatningssted og alt var optaget? Sovesale og snorkende mennesker er en del af pakken. Smuk natur og mødet med spændende mennesker fra hele verden er ligeledes en stor del af charmen ved Caminoen.

Drømmen om eventyr kan også blive til virkelighed for en børnefamilie. Det blev til knap 600 km på 36 dage i alt og masser af nærvær.

Mød op og få:

Inspiration fra smukke fotos taget undervejs
Viden om et realistisk budget som pilgrim
Tips til hvordan træning før afrejse kan gøres til en sjov oplevelse
Idéer til hvordan Caminoen kan gøres børnevenlig
Uddrag fra ungernes logbøger skrevet undervejs

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Eventyrsport A/S
+45 7878 9020
kundeservice@eventyrsport.dk